LilaVida is opgericht voor mensen die aan zichzelf willen werken en zichzelf open willen stellen voor nieuwe ervaringen. Wij streven naar meer vrede, harmonie en energie in de wereld, en onze sieraden met spirituele stenen uit de natuur staan hier symbool voor. Met ons variërende en wekelijks groeiende aanbod van spirituele sieraden, bieden wij jou een manier om aan jezelf te werken en jezelf te onderscheiden met een unieke uitstraling. 

Onze sieraden worden met de hand gemaakt in India, en bevatten echte natuurstenen. Doordat de sieraden op aanvraag geleverd worden uit India varieert de levertijd tussen de 1 en 4 weken. Wij proberen natuurlijk om de bestellingen zo snel mogelijk thuis af te leveren, maar vragen jullie om in sommige gevallen wat extra geduld te hebben.

Er is tegenwoordig zoveel negativiteit in de wereld. Depressies, burn-outs en angstaanvallen zijn veel voorkomend. Lilavida wil met haar unieke en inspirerende producten juist weer zelfverzekerdheid, energie, warmte en geluk terug geven aan de wereld. Wij combineren kwaliteit met betaalbaarheid en ons doel is om jou voor een eerlijke prijs, gelukkig te maken met onze inspirerende sieraden. LilaVida vindt namelijk dat een goed gevoel betaalbaar moet zijn. 

Voel je zelfverzekerd, energiek, mooi en herontdek jezelf met LilaVida en ‘live your life to the fullest’